"Úgy áradjon szereteted, mint a tűz fénye-melege: mindenre egyformán. Akik közel jönnek hozzád, azokra több essék fényedből és melegedből, mint akiknek nincs szükségük terád. Családtagjaid, mindennapi társaid s a hozzád fordulók olyanok legyenek számodra, mint a kályhának a szoba, melynek melegítésére rendelik." Weöres Sándor


Üdvözlöm!

Kozma Zsolt vagyok, tüzelőberendezéseket építek és karbantartok. A hagyományos építés, építőanyagok ismerete mellett fontosnak tartom a modern, korszerű, jó minőségű anyagok, és újabb megoldások használatát. Azt gondolom, a kályhás részéről elengedhetetlen a precíz, gondos kivitelezés, amely hozzájárul, és előfeltétele a tüzelőberendezések megfelelő működésének, és hosszú élettartamának. Sokat tanultam Böröczky Lajos kályhásmestertől, vele építek cserépkályhákat és kandallókat. Ő 34 éve dolgozik ebben a szakmában, 2008-ban pedig megkapta az Aranykoszorús Kályhásmester kitüntető címet. Mellette csiszolom a tudásom, és mélyítem szakmai hozzáértésem.

Munkamenet

Megkeresésemkor közösen időpontot egyeztetünk és kezdődhet a megbeszélés és a helyszíni felmérés. Már telefonon vagy e-mailen keresztül is sok lényeges dolgot lehet tisztázni, ám célszerű a megbeszélést a helyszínen tartani, ahol a szakember látja a helyszín adottságait. Felismeri a lehetséges komplikációkat, amiket meg kell oldania a kivitelezés közben. A megbeszéléskor egy gyakorlott kályhás számos tanácsot tud adni a kialakítással és a lehetőségekkel kapcsolatban. Ezek lehetnek a tüzelőberendezés elhelyezésétől kezdve, a felhasználni kívánt anyagok kiválasztásán át a helyes méretek meghatározása is. Egy korrekt árajánlat elkészítéséhez mindezek szükségesek. Ha mindennel megvagyunk akkor elkészítem a látványtervet, ami még módosítható, kiszámolom az anyagszükségletet, a hozzá való segédanyagokat, és ezek ismeretében adok egy árajánlatot. A megrendelőnek adott árajánlatom három hónapig érvényes. Amennyiben a teljesítés az ügyfél kérésére jelentosen eltolódik, új árajánlatot adok. A munka megrendelésekor előleget kérek és megkötjük a kivitelezési szerződést, ami mindkét fél számára biztosítékot jelent. Új építésű cserépkályhánál megrendelem a csempéket, ha az elkészült, megbeszéljük mikor kezdődhet az építés. Az építésre fordított idő a kályha méretétől és a bonyolultságától függően 3-6 munkanapot igényel. A kályha elkészülte után szükség van kiszárításra és beüzemelésre, a rendeltetésszerű használat megkezdése előtt.

Garancia

Az általam végzett munka szakszerűségéért, a felhasznált anyagok minőségéért, a rendeltetésszerű használatra való alkalmasságáért felelősséget, garanciát vállalok. A felelősségem nem terjed ki: a megrendelő által adott anyagokra, a rendellenes használatból eredő hibákra, a természetes elhasználódásra, más személy beavatkozásából keletkező károkra.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!
Google PageRank