"Úgy áradjon szereteted, mint a tűz fénye-melege: mindenre egyformán. Akik közel jönnek hozzád, azokra több essék fényedből és melegedből, mint akiknek nincs szükségük terád. Családtagjaid, mindennapi társaid s a hozzád fordulók olyanok legyenek számodra, mint a kályhának a szoba, melynek melegítésére rendelik." Weöres Sándor
Szolgáltatások


Vállalok

Hagyományos, vagy modern cserépkályha, hőlégfűtéses cserépkályha, vízteres megoldással kandalló vagy kályha, vakolt vagy vakolatlan téglakályha, modern vagy rusztikus jellegű kandalló, csempekandalló, lakótérben fűtésként használt kemence, szabadtéri kemence sütéshez, kerti sütő-főző, grillező helyek építését, átrakást, tisztítást, állagmegőrző munkák elvégzését, helyszíni felmérést, látványtervek készítését. Egyedi igényivel is keressen.

Karbantartás

Tapasztalataim szerint erre nem sok figyelmet fordítanak. A kályha mint minden használati tárgy odafigyelést, törődést igényel. Télen sok figyelmet kap a fűtés miatt, de a fűtési szezon végén kevésbé foglalkoznak vele. Legfőképpen a karbantartást elvégezni a lerakódott pernye és korom, kátrány miatt kell. A járatok fordulóiban meg a füstcsőben pernye rakódik le, és ez nagymértékben rontja a huzatot. A koromnál a helyzet az, hogy ez jó hőszigetelő, ezért rontja a kályha fűtési képességét. Tehát fordítsanak nagyobb figyelmet a fűtési szezon leteltével a kályhájukra. Higgyék el a fűtéshez használt tüzelőanyagból is kevesebbet kell felhasználnia. Kis ráfordítással odafigyeléssel megnövelhetik a kályhájuk élettartamát, és az átrakás ideje is később jön el.
Rövid határidővel vállalom tüzelőberendezések tisztítását, állagmegőrző munkák elvégzését. Cserépkályha átrakása, átépítése, egy nem megfelelően megépített kályha szakszerűvé átalakításánál a munkadíj magasabb mint az új építésnél.

Tanácsadás

A tüzelőberendezés hatásfokát jelentős mértékben a házban, lakásban elfoglalt helye határozza meg. Ha cserépkályhát vagy kandallót szeretne, de nem tudja biztosan, hogy milyen teljesítményű, vagy kialakítású illene otthonába, annak ideális helyének meghatározásában segítségre szorul, forduljon hozzám bizalommal!

Tervezés

Amennyiben a helyszíni felmérés során figyelembe vettem a lehetőségeket, és a megrendelő igényeit, megtervezem a tüzelőberendezést. Látványtervet készítek róla, amit elküldök e-mailben.

Kivitelezés

Új építésnél (pl.: cserépkályhánál) a megrendeléstől a kályhacsempe legyártásáig 1-2 hónapot várni kell, amíg az elkészül és beépíthető. Az építés megkezdéséhez feltétlenül szükséges: megfelelő kémény, teherbíró és szilárd alap az építés helyén. A építés ideje 3-6 munkanap, az Ön igényeinek megfelelően rugalmasan. A kivitelezéssel kapcsolatos munkákat teljeskörűen elvégzem (anyagok beszerzése, szállítás, építés, beüzemelés).


Hívjon bizalommal, és érdeklődjön a lehetőségekről!
Google PageRank